Le nostre specialita'

La pasta

Tarjoilemme joka päivä itse tekemäämme tuorepastaa. Siten varmistamme parhaiten, että pasta on taatusti hyvistä raaka-aineista tehty, ja että se tekee kastikkeen kanssa ateriastasi suussasulavaa.

 

Pastakastikkeet valmistamme italialaisilla resepteillä. Raaka-aineet ovat osittain satakuntalaisia, osittain Italiasta tuomiamme erikoisuuksia.

Il tiramisu

Tiramisù sananmukaisesti ”nostattaa” mielen. Jälkiruoan resepti on yksinkertainen ja toteutus helppo, mutta valitettavan usein kotioloissa se kaikkein tärkein asia unohtuu: etsi käsiisi vain ja ainoastaan parhaat puhtaat raaka-aineet, sillä ilman niitä lopputulos jää keskinkertaiseksi ja jälkiruoan nimessään kantama lupaus lunastamatta.

 

Uskallatko poiketa maistamassa meidän tiramisuamme, johon jo niin moni on jäänyt koukkuun?

Il gelato

Maitoa, kermaa, sokeria. Tuoreita marjoja, eksoottisia hedelmiä tai pähkinätahnaa. Italialaisen gelato-jäätelön tekstuuri on sakeampi ja pehmeämpi kuin suomalaisen kermajäätelön. Gelaton voimakkaat maut saadaan suoraan kauden marjoista tai tuoreina tuotetuista hedelmistä.

 

Meillä vanhan Rauman sydämessä pääset vuoden ympäri nauttimaan italialaisesta käsin valmistetusta jäätelöstä, jonka tilaamme turkulaisilta kollegoiltamme, Nuvole Oy:stä.

La pizza

Jokainen mamma italiana tietää, että vain alusta asti oikein valmistettuna pizzakuoresta tulee pinnaltaan rapea ja sisältä mehevä. Me Osteria da Filippossa valmistamme pizzamme jo vuosikausia hellässä huomassamme olleeseen taikinajuureen.

 

Kehitämme jatkuvasti mielenkiintoisia täyteyhdistelmiä tuoreista paikallisista raaka-aineista - tule tutustumaan paikan päälle tai tilaa Filippo puulämmitteisen kiviuuninsa kera kokkaamaan kotipihaasi, yrityksesi tai yhdistyksesi juhliin!

La focaccia

Italialainen oliiviöljyllä mehevöitetty focaccia lienee ollut ensimmäinen pannupizzojen inspiroija.

 

Meillä Osteria da Filippossa voit maistella focacciasi joko sellaisenaan, valmiiksi suunnittelemillamme kastikkeilla maustettuna - tai oman mielikuvituksesi mukaisin maustein.

Please reload

scrittasulmuro.png